جلد 4، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1397 )                   جلد 4 شماره 2 صفحات 198-169 | برگشت به فهرست نسخه ها

Erfani M A, Motamedalshariait M, Raisossadat S N. Systematics and Biostratigraphy of Foraminifera in Albian to Lower Cenomanian Deposits at Kerch Section (Southwest Qayen). KJES 2019; 4 (2) :169-198
عرفانی محمدعلی، معتمدالشریعتی مریم، رئیس السادات سید ناصر. سیستماتیک و چینه‌نگاری زیستی فرامینیفرهای رسوبات آلبین تا سنومانین زیرین در برش کرچ (جنوب غرب قائن). علوم زمین خوارزمی. 1397; 4 (2) :169-198

1- دانشگاه بیرجند، دانشکدۀ علوم، گروه زمین‌شناسی
2- دانشگاه بیرجند، دانشکدۀ علوم، گروه زمین‌شناسی ، mmotamed@birjand.ac.ir
در این پژوهش نهشته‌های کرتاسه در برش کرچ که در جنوب غرب قائن و بخشی از حاشیه شرقی بلوک لوت واقع شده، از نظر چینه‌نگاری زیستی و سیستماتیک دیرینه فرامینیفرهای شناسایی شده بررسی شده است. این برش 260 متر ضخامت دارد و شامل مارن و شیل‌های کرم‌رنگ همراه با میان لایه‌هایی از سنگ آهک رسی و سنگ آهک متوسط لایه با رنگ روشن است که بر یک لایه سنگ آهک توده‌ای در پائین و در زیر ماسه سنگ قرمز قهوه‌ای در بالا قرار گرفته است. در برش کرچ تعداد 17 جنس و 22 گونه از فرامینیفرهای پلانکتونیک و بنتیک شناسایی و توصیف شدند. بر این اساس چهار بایوزون شناسایی شدند. بر اساس مجموعه فرامینیفرهای شناسایی شده سن آلبین تا سنومانین پیشین برای این برش پیشنهاد می شود.
متن کامل [PDF 1963 kb]   (1231 دریافت)
موضوع مقاله: چینه شناسی و فسیل شناسی
دریافت: 1395/12/21 | پذیرش: 1397/7/9 | انتشار: 1397/11/21